FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

Játék a bőrrel - Juhász Dóra és Szerencsés Gabo

2012.02.22. 16:45 | FashionFairies | Szólj hozzá!

Elfelejtettük vagy csak túl nagy luxusnak tartjuk a bőrből készült ruhákat és kiegészítőket? Juhász Dóra és Szerencsés Gabo egyedi készítésű elegáns és extravagáns táskái és kesztyűi nem erről tanúskodnak. Már a MOME-n egymásra találtak, és barátságukon túl fontosnak tartják és szeretik a közös munkát, azt, hogy a kettőjük által teremtett inspiratív légkörben tervezhetnek.

Gabot már 12 éves kora óta foglalkoztatja a divattervezés. Fontos számára a színek, anyagok játéka, a szabásvonalak kombinációja, és megtalálni azt, ami legjobban illik ahhoz, akinek készül a ruha. Pasztell, elegáns világát a barcelonai művészvilág és GaudÍ ihlette, de felfedezhetünk benne magyaros motívumokat is.

Dóra később fogalmazta meg magának, hogy kreatív szakmát választ. Nála a tervezésnél a funkcionalitáson van a hangsúly, de az elegáns kiegészítőibe mindig belecsempész valamilyen különlegességet, trükköt is. Szegecs, csipke, vagy egy-egy bátor szín teszi egyedivé  kesztyűit és táskáit.




Dóra és Gabo komoly vállalkozással kezdte az évet: új stúdióba költöztek a város egy központi helyére, a II. kerületbe. A kicsi ám otthonos lakás nemcsak műhely; itt meg is vásárolhatjátok kedvenc kiegészítőiteket.

Cím: Retek utca 29/31. Kapucsengő: Szerencsés

www.juhaszdora.com
www.gaboszerencses.com

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr34173305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: bőr juhasz dora szerencses gabo
süti beállítások módosítása