FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

Stylewalker Night - divatbarangolás tündérmódra

2012.06.19. 16:00 | FashionFairies | Szólj hozzá!

Szerencsére péntek este 7 órára, a tervezett Stylwalker Nightos túránk kezdetére elmúlt az egész napos hőgutaérzés és kellemes meleg maradt. Ellátogattunk első körben a Design Terminálba, ahol csak egy egészen kicsike helyen vártak minket magyar tervezői cuccok, de feltaláltuk magunkat és minden darabról megpróbáltuk kitalálni, hogy melyik tervező alkotása. Összességében elég jó aránnyal zártunk, büszkék is voltunk magunkra, de a shop hagy még némi kívánnivalót a terület nagysága tekintetében. Az árral kapcsolatban az a véleményünk, hogy a tervezőknél a legtöbb esetben azért jobb áron vásárolhatod meg a kinézett dolgokat. Íme egy kis ízelítő a kincsekből, amiket itt találtunk:

allpix1_V_450px.jpg

A második állomás Szimon Ágnes Nóra, a Zoe Phobic  márka tervezőjének stúdiója volt, itt már határozottabban jobban éreztük magunkat. A Váci utca 25. szám alatti lakás egy fekete lyukként szippantotta magába a divatbloggereket. Névjegykártya cserék sora és egy-két eperkoktél után meghallgattuk Ágó (Szimon Ágnes Nóra) és Bánhidi Dóri, a PandArte bloggerének rövid köszöntőjét, majd tovább csodáltuk az új kollekció darabjait (tényleg nagyon jó kis kollekció lett, csupa gyönyörű szezonszínnel). Ide még visszatérünk, amikor kevesebb tekintet figyeli, ahogy a melegben ruhákat próbálunk a testünkre vonszolni, ez minden nőnek lélekpróbáló feladat.

allpix2_V_450px.jpg

8 körül érkeztünk a Látomás Párizsi utcai üzletébe, ahol már javában zajlottak a mindenféle játékok (kötélhúzás, zsákban futkorászás), de egyiket sem próbáltuk ki, mert rögtön be akartunk menni az üzletbe, hogy vásároljunk  - mindezt fröccsel a kezünkben. Anna gazdagodott egy macskás lánccal, én főként a cipőket vizsgáltam, part-time tündérünk, Orsi, pedig annyi mindent felpróbált és olyan hosszan filozofált (amit általában én szoktam), hogy már nem is emlékszem, vett-e végül valamit. Összességében itt is nagyon jó volt a hangulat és sikerült néhány gumimedvével a markunkban távozni az üzletből.

allpix3_V_450px.jpg

Az utolsó (előtti) állomás a Black Box Concept Store volt, ahova muszáj volt benéznünk, mert nagyon szeretjük Bajcsai Viki 2012 SS kollekcióját (itt olvashatjátok a korábbi interjúnkat Vikivel). Megnéztük az újonnan a boltba került darabokat, itt is felpróbáltunk egy pár cuccot, de a szombati DivatBazáron még folytatjuk, úgyis kint leszünk egész nap. :)

Levezetésként pedig, ha már a környéken jártunk, elgyalogoltunk az AnKERT megnyitójára és elrozéfröccsözgettünk kicsit, így ez lett az esténk végállomása.

A fotókért köszönet Ormándi Viktornak (művész nevén Vittorionak), a további képeket keressétek a Facebook oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr444596247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: night látomás zoe phobic stylewalker black box design terminál
süti beállítások módosítása