FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

DivatBazár 5.0

2012.06.21. 11:33 | FashionFairies | Szólj hozzá!

Most szombaton, azaz június 23-án rendezi az Europeum Bevásárlóközpont ötödik alkalommal a fiatal hazai tervezőket támogató vásárát, a DivatBazárt. Nagyon reméljük, hogy nem menekül mindenki vízpartra a fővárosi hőség elől és sokan kilátogatnak az eseményre, mert a tündérek keze is benne van a szervezkedésben.

Több személyes kedvencünk is ott lesz - a Black Box Concept Store (Bajcsai Viki) és a wonderLAB csapat - de sok olyan tervezővel is találkozunk majd, akiknek személyesen még nem láttuk az új munkáit. Kint lesz például a MÁS az új kollekciójával, amit jövő héten kedden az Akváriumnál egy bemutató keretein belül is megnézhettek, vagy Szerencsés Gabo, a 2in1, a Lollipop Factory, hogy csak egy párat soroljunk és rengeteg olyan dolog van, ami elérhető árú szinte mindenkinek. Egyszóval biztosan jó móka lesz, mi még sosem távoztunk üres kézzel - és most még kisebb esély van rá, mert a LACK magazin jóvoltából mindenki kap majd egy téli lapszámot, aki kilátogat a Bazárra!

A rendezvény ideje alatt 50%-os kedvezménnyel lehet majd gyümölcsmix-limonádékat kapni a földszinten található @home café-ban és higgyétek el, isteni, kipróbáltuk egy párszor - csak markoljatok fel érte egy szórólapot a Bazáron és már mehettek is szürcsölgetni!

divatbazar_web_LOW.jpg

És egy kis videónk is van az előző Bazárról, amit feltöltöttünk a youtube-ra, de az Europeum FB főoldalán megtaláljátok a kedd reggeli Mokkás szereplésünket is! 

Jó szórakozást mindenkinek, aki kilátogat!

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr734602306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: más június divattervező 2in1 imogen black box lollipop factory divatbazár szerencses gabo wonderlab
süti beállítások módosítása