FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

WonderLAB - alkímia a pincében

2012.04.05. 15:33 | FashionFairies | Szólj hozzá!

Újabb műhelynyitást ünnepelhetett Budapest március 10-én; megalakult a WonderLAB elnevezésű komoly divatvegyületeket gyártó pincestúdió. Mindhárom alapító szabadidejét és energiáit nem kímélve együttes erővel vágott bele a közös munkába. Senki se lepődjön meg, amikor vegyületeket említek, ugyanis az ősanyák egyike Éva, főállásban egy gyógyszercég termékmenedzsere és aszimmetrikus fülbevalók készítésében éli ki kreativitását (me concept). Testvére, Ildi pedig egyedi ékszertartókat kreál különleges alapanyagokból, mert hitvallása szerint a szép dolgokat nem szabad dobozokban rejtegetni (bonstye design). Harmadik szereplőnk Saci, aki kutyáknak tervez és készít szebbnél szebb egyedi nyakörveket, s nem utolsó sorban a kulturált városi kutyatartás élharcosa (SIXfeet).  Színes és eltérő stílusok találhatók meg ebben a különleges pincehelyiségben, ahol máris több tervező munkája is megtekinthető. Többek között pl. Sarkadi Fannié, aki a városi nőnek tervez ruhákat, lezser, ugyanakkor elegáns darabjairól remélhetőleg sokat hallunk még nemzetközi szinten is (Ooh my deer fashion).


Az alapítók távlati tervei között szerepel egy közös kollekció létrehozása, amely tuti biztos, hogy erősen urbánus vonalon halad majd. Hiszen egymás terveiből, alkotásaiból nyernek inspirációt; mindhárman kiemelték, hogy együtt sokkal hatékonyabbak és az egymástól kapott impulzus viszi előre vállalkozásukat.

A lányok célja, hogy termékeik közel kerüljenek a vásárlókhoz, ezért biztosan összefuthattok velük a műhelyben. Ne feledjétek, kutyák welcome!


Cím: Izabella u. 36-38. pince
nyitva tartás: hétköznap 18.00-21.00

Íme egy új szerzemény, egy aszimmetrikus, tollas fülbevaló és további színes csodák a műhelyből:



A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr264365720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása