FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

Megint Stylewalker Night!

2011.12.14. 15:04 | FashionFairies | Szólj hozzá!

Ne felejtsétek el a legfontosabb péntek éjszakai programotokat: december 16-án este 7 órától egészen éjfélig járhatjátok a jobbnál jobb üzleteket a Stylewalker Nighton, ahol rengeteg programmal várnak Benneteket!

stylewalker_night_02.jpg

Ilyen és hasonló mókákra készülhettek: Csillagtúra könyvdedikálás Winkler Nórával, exkluzív Turbo akusztikus szett a Nanushka Beta Store-ban, Viszlay Márk fotókiállítása, dizájn mézeskalács illetve food dizájn kiállítás, gyerekkönyv bemutató, lakásdekor tanácsadás, posztmodern dizájn bútor kiállítás, nyereményjátékok, vintage kalandok a Látomásban LoveBug Vivivel, Anna Fairy pedig külön kiemelné egyik kedvencét, a Black Box Concept Store-t, amit szívből ajánl. (Note: Nemsokára interjú Bajcsai Vikivel.)

Új résztvevőknek mindenképpen érdemes igénybe venni a Uniquebudapest vezetett túráit, hiszen érdekes információval gazdagodhatnak a magyar divat és dizájn történetéből. Ráadásul most a férfiak sem kerülnek háttérbe, erről a We Love Budapest pasitúrája gondoskodik.

Aki pedig az üzletek mellett a borok világában is szívesen barangolna, annak különösen ajánlott a Stylewalker Bortúra, ahol az innio jóvoltából fehér,- és vörösbor illetve rozé kóstoló pontok várják az rendezvény helyszínein a borok szerelmeseit.

Ez alkalommal is 20%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a fiatal tervezők kreáció és az exkluzív dizájn márkák termékei, illetve aki az éjszaka folyamán legalább 5 üzletbe ellátogat, és a rendezvény szórólapjára összegyűjt 5 matricát, a 20%-os kedvezmény további egy hétig érvényes.

A szórólapok a részletes programmal, a helyszínekkel és a térképpel már december elejétől megtalálhatóak a résztvevő dizájn boltokban vagy infók még itt. Jó barangolást kívánunk!

stylewalker-landingt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr623462886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: budapest turbo bortúra stylewalker night black box winkler nóra uniquebudapest lovebug vintage innio
süti beállítások módosítása