FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

A hazai divatszakma szereplői - Zoe Phobic interjú

2012.07.04. 09:43 | FashionFairies | Szólj hozzá!

Hosszú egyeztetések után végre eljutottunk Ágóhoz, a Zoe Phobic márka tervezőjéhez. A Váci utca 25. szám éjjel otthonként, nappal showroomként üzemel és a meleg délután ellenére érkezésünkkor is vásárlókra bukkantunk – na meg persze a hangulatfelelősökre, Ágó cicáira, akik körülöttünk sürögtek-forogtak az interjú alatt. :)

zoe_phobic_kabat.jpg
(kabát: 16 490 forint)

Ágó munkásságát már régóta figyeljük, műhelyében a szorgos segítő kezeknek köszönhetően mindig készül egy-egy új ruhadarab, a jól felismerhető Zoe Phobic stílusban és színekben – és ami szintén fontos, hogy minden ruha és kiegészítő elérhető áron kapható. Ágó ugyanis mindamellett, hogy igyekszik egyediséget csempészni a ruháiba, nagyon fontosnak tartja, hogy mindezt megfizethető áron tudja nyújtani a vásárlóinak. A Zoe Phobic ruhák számos nemzetközi webshopon is elérhetőek, ennek is köszönhető, hogy Ágótól nemrég például 100 darabot rendeltek ebből, a már ikonikusnak számító Zoe Phobic ruhából:

zoe_phobic_futurisztikus_ruha.jpg(ruha: 7990 forint)

Az idén már több dologgal is büszkélkedhet a márka: áprilisban Takács Judittal közösen készített kollekciót Ágó a Mono Fashionnek, aminek a sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy szinte minden darab el is kelt mostanra. Pár utolsó darab még elérhető a showroomban és bár utánrendelés ebből a kollekcióból nem lehetséges, azért érdemes végignézni a fotókat!
A másik büszkeség, hogy a Kiscelli Múzeumban nemrég nyílt Street Fashion kiállításon (amiről elolvashatjátok a beszámolónkat itt) ez a gyönyörű, csipkés Zoe Phobic ruha is bemutatásra került egy fotón:

zoe_phobic_csipkes_ruha.jpg

kép forrása: [The Function Of The Artist] (ruha: 9990 forint)

És ha ez még mind nem lenne elég, az OUT névre keresztelt 2012-es őszi-téli kollekció első darabjai júniusban debütáltak Bécsben a Yellow Carpet Fashion Show kifutóin. A teljes kollekció még kicsit várat magára, de addig is itt vannak a bemutatón készült fotók: Yellow Carpet Fashion Show - Bécs

Egy újabb interjú és egy újabb bizonyíték arra, hogy a tervezők nem valamiféle másik bolygóról érkezett, megközelíthetetlen lények. A Váci utca 25. szám 1. emeletének lakója egy 23 éves lány, aki mellőzve minden  „sztárallűrt", mosolyogva és barátságosan fogadott minket. Tele van ötletekkel és lelkesedéssel, és ami még fontosabb, reménnyel, hogy a magyar divat is elérheti a nem is annyira messzi országok színvonalát.


Végezetül pedig 5 kérdés a tündérektől és 5 válasz Ágótól:

kedvenc film: az Amélie csodálatos élete, amit akárhányszor megnéz, mindig felfedez benne valami újat

kedvenc író: Agatha Christie, akinek korábban szentelt is egy kollekciót 'Killers on the Catwalk' néven

kedvenc együttes: The Killers

kedvenc fesztivál: Sziget, ahol idén fellép a The Killers is :)

hangszer, amin játszik: gitár, egy nagyon kicsit


Kövessétek a Zoe Phobic márka Facebook oldalát, rendeléssel kapcsolatban pedig írjatok a zoephobic@gmail.com címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr184623806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: street fashion zoe phobic Yellow Carpet Fashion Show
süti beállítások módosítása