FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

Arany vasárnap a Catwalk Pop Up Store-ban

2011.12.21. 20:13 | FashionFairies | Szólj hozzá!

Annak ellenére, hogy augusztusban a Catwalk bezárta állandó boltját a Galamb utcában, szerencsére sokszor találkozhattunk velük az elmúlt hónapokban. A Catwalk megújult, Bánkövy Kata és Hídvégi Petra alkotta csapata debütáló kollekcióját november 4-én, a Merlinben mutatta be, de az elmúlt negyedévben részt vettek már az Europeumban megrendezett szeptemberi és novemberi DivatBazáron is, illetve a Microphone Hair fodrászat három alkalommal is egy-egy napra a Catwalk Pop Up Store-nak adott otthont: október 22-én, illetve az elmúlt hetekben, ezüst és arany vasárnap alkalmából is.
Az arany vasárnapi Winter Party-t már mi sem hagyhattuk ki, hiszen most is rengeteg kedvezménnyel várták a vásárlókat a Catwalk lányok. És őszintén mondhatjuk, hogy egyáltalán nem bántuk meg ezt a vasárnap kora délutáni kiruccanást. A boltba belépve máris pörgős zene fogadott minket, Kata és Petra pedig pálinkával és teával kínáltak, amiből mi most inkább a tea mellett tettük le a voksunk.

A bolt egy kis sarkát a Tacskó Fajtamentőknek szentelték, ahol az apró karácsonyfa melletti perselyben adományokat gyűjtöttek a látogatóktól. Sőt, azok, akik a december 11-i X-Mas Pop Up Store alkalmával új vagy használt kutya kiegészítőkkel érkeztek (pokróc, póráz, játék stb.), ajándék vásárlási utalványt is kaptak az adományért cserébe. Mert aki ad, az kap is.



Legelőször természetesen körbejártuk a boltot, hogy szemügyre vegyük az akciós kínálatot, mely a karácsony előtti üresedő pénztárcánknak is kedvezett. Felpróbáltuk a már védjegyükké vált Wreck TEE-t és sok más, szintén akciós darabot, melyek igazán jól kombinálhatóak a kollekcióban található ékszerekkel: toll fülbevalók (igazi papagáj tollból, ami szerencsére élő papagájok levedlett tollából készült, így megnyugodott állatvédő lelkünk); kerámia ékszerek; töltényhüvellyel egyedivé varázsolt karkötők és nyakláncok; kerámia babafejes kitűzők, gyűrűk és még sok más érdekesség.




A ruhapróba után pedig egy tea mellett beszélgettünk a lányokkal a jövő évi terveikről: megtudtuk, hogy nem rég egy menedzserrel bővült a csapatuk, akinek köszönhetően jövőre több európai városban is elérhetőek lesznek a Catwalk ruhái. Ami már biztos, hogy az év első felében Bécsben és Hollandiában is megjelennek a Catwalk ruhák és kiegészítők egy-egy showroom polcain, de az év második felére további meglepetéseket is tartogatnak. Bár elsősorban a skandináv stílusvilághoz érzik magukat legközelebb, úgy gondolják, minden piac igényei mások, ezért mind Bécsben, mind Hollandiában igyekeznek a helyi ízlésnek és igényeknek megfelelő kollekciót összeállítani.

Reméljük, hogy a Catwalk külföldi szárnycsapásai sikeresek lesznek, mi mindenesetre várjuk a fejleményeket, ahogy a februárban bemutatásra kerülő tavaszi kollekciót is, melyről annyit már sikerült megtudnunk, hogy a férfi célcsoportnak szóló, elegánsabb darabok alkotják majd.
Addig is kövessétek az eseményeket a
Catwalk blogján, ha pedig rendelni szeretnétek, akkor a webshop december végi indulásáig az alábbi e-mail címen tehetitek ezt meg: catwalkstore@gmail.com.

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr643481605

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jézuska és Télapó 2011.12.23. 17:30:20

... igaz történet nyomán ... írta: Gáspári Marianna  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: pop up store catwalk;
süti beállítások módosítása