FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

Street Fashion kiállítás megnyitó a Kiscelli Múzeumban

2012.07.01. 13:11 | FashionFairies | Szólj hozzá!

Kis elmaradásban vagyunk a Kiscelli Múzeum templomterén található „STREET FASHION MÚZEUM - Utcai divat egykor és ma” című interaktív kiállítás június 21-i megnyitójával, de most bepótoljuk rengeteg jó kis képpel, így azok, akik nem lehettek ott, most kicsit úgy érezhetik majd, hogy mégis, és esetleg kedvet kapnak ahhoz, hogy felmásszanak az amúgy is megtekintésre érdemes, gyönyörű XIX. századi templomból kialakított múzeumhoz.

Az eseményhez illően minden jelenlevő igyekezett megmutatni, hogy számára mit jelent a street fashion és tulajdonképpen az összes jelentős divatblogger megjelent a csütörtök esti megnyitón - társblogunkon, a styleandbudapest.blog.hu-n már nézegethettek is egy pár képet a résztvevőkről, de még jönni fog rengeteg. Bár volt néhány szett, ami már nem annyira esett a streetstyle kategóriába, örülünk, hogy ennyire egyedi volt mindenki - színes és üdítő volt a gyönyörű ruhák, cipők és kiegészítők kavalkádja, kicsit mintha nem is itthon lennénk. A kiállítás különlegessége, hogy mindenki, aki kedvet érez hozzá, ott hagyhat egy kicsit magából az utókornak egy számára jelentőségteljes, témához illő fényképpel, konkrét tárggyal vagy bejegyzéssel.

Külön öröm, hogy két, számunkra nagyon kedves ismerős is részese lett a kiállításnak - Szemes Nóra stylist, akivel korábban már készítettünk interjút, egy streetstyle képével szerepel a "falon" és Szimon Ágnes Nóra, a Zoe Phobic tervezője, akinek pedig egy fehér ruháját választották ki bemutatásra érdemesnek (utolsó kép).

Simonovics Ildikó művészettörténész, a kiállítás lelke és kurátora beszédében jelezte, hogy még apróbb alakítások várhatóak a bemutatott próbababákon, míg elnyerik végleges állapotukat, de mostanra valószínűleg már elkészültek, úgyhogy mindenképpen ajánljuk, hogy vegyetek fel valamilyen szép, de kényelmes cipőt és baktassatok fel a hegyre – vagy üljetek autóba, mert úgy még egyszerűbb – és látogassátok meg a kiállítást!

A megnyitón beszédet mondók közül akiket felfedezhettek a képeken (sorrendben): Dr. Rostás Péter a Kiscelli Múzeum igazgatója, Lakatos Márk stylist, Simonovics Ildikó, a kiállítás kurátora és Szász Judit, a Fashion Days Magyarország marketing menedzsere.

Megint köszönjük a képeket Ormándi Viktornak, a lelkes és lelkiismeretes fotósunknak! :)

megnyito_all.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr754622067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: fashion kiállítás múzeum megnyitó lakatos márk stylist kiscelli street fashion zoe phobic szemes nóra simonovics ildikó
süti beállítások módosítása