FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

USE Temporary – Első benyomások az új márkáról

2012.07.06. 12:42 | FashionFairies | Szólj hozzá!

Nem bírtunk magunkkal, ezért már az első napon ellátogattunk a USE Temporary pop-up boltba. Bevalljuk, szkeptikusan indultunk neki a dolognak, mivel az előző kettő hasonló USE kezdeményezés kissé csalódás volt a számunkra. Most viszont nagyon kíváncsiak voltunk, és már így az elején elárulhatjuk, összességében pozitívan csalódtunk!

DSC_2429__1_450px_V.jpg


Amit már valószínűleg minden odalátogató tud, hogy a USE Temporary név mostantól nem csak az alkalmi üzletet jelöli, hanem egy önálló márkát is, ami a USE albrandjeként jött létre. A márkaígéret pedig nem más, mint, hogy a USE-tól megszokott stílusú és minőségű, egyedi utcai viseletet talál az érdeklődő, méghozzá kedvező áron. Ennek jártunk utána.

Este hat körül érkeztünk. A hatalmas üvegablakoknak köszönhetően már messziről jól látható volt a benti nyüzsgés. Belépve tágas, szellős tér tárult elénk. A ruhák sztendereken lógtak, mindent szépen körbe lehetett járni, úgy, hogy ne zavarjuk egymást. Ezen elv alól csak a próbafülke volt kivétel, itt tapasztalhattunk némi torlódást. Valószínű ez hétvégén csak fokozódni fog...

DSC_2404_450px_V.jpg

A dekoráció amolyan pop-up store-os, épp annyit foglalkoztak vele, amennyit egy három napos nyitva tartásért érdemes, viszont nagyon jól sikerült: üde, nyári hangulata volt az egész helyiségnek. Aminek pedig külön örültünk, hogy - köszönhetően a szerencsés helyválasztásnak és térelrendezésnek is - végre eltűnt a korábbi USE Temporarykra jellemző „ez egy zártkörű buli, ti kik vagytok" jelleg, és az egész sokkal nyitottabb és barátságosabb lett. Sőt, az eladók is szuper kedvesek és segítőkészek voltak velünk.

DSC_2418_450px_V.jpg

DSC_2415_450px_V.jpg

A ruhák közt közel egyenlő arányban találtunk férfi és női darabokat, illetve kiegészítők is akadtak szép számmal. Az előzetes ígéretnek megfelelően a Temporary cuccok valóban inkább casual, mindennapi viseletre alkalmas darabok. Az alkalmi, csak ezen a három napon kapható kollekcióban felsők, ingek, sortok, nadrágok, szoknyák, blézerek, kis kabátkák, egybe ruhák közül válogathattunk. Személyes kedvencünk egy női mentaszínű aszimmetrikus ruha volt. A próbafülke előtt álldogáló nők közül minden második kezében lógott egy - nem véletlenül.

És amire mi is a legkíváncsibbak voltunk: az árak. A legtöbb blogon, melyek előzetesen tájékoztattak a közelgő eseményről, illetve a Facebookon is azt olvashattuk, hogy az új USE márka darabjai a tőlük megszokottnál jobb áron lesznek majd megvásárolhatóak. Az árak valóban kedvezőbbek: például felsőket körülbelül 6-8 ezer forintért, sortokat 10-16 ezer forintért, női ruhákat 14-23 ezer forintért, kiegészítőket 5-10 ezer forintért már meg lehet kapni.

DSC_2408_450px_V.jpg


Végezetül, ami a legjobban tetszett nekünk: a most megvásárolható USE Temporary cuccok címkéjében ott szerepel az üzlethelység üvegén is olvasható kis felirat:

2012 07 5 6 7

1061 BUDAPEST

PAULAY EDE U. 37-39.

3_450px_V.jpg


Így bármikor beazonosítható, hogy honnan származnak a darabok. Ez pedig még jobban ráerősít arra az érzésre, hogy a ruha viselője valóban egyedi cuccokban flangálhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr24632946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: USE Temporary USE unused
süti beállítások módosítása