FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

Lane - fekete-fehér cipőcsodák

2012.08.02. 10:02 | FashionFairies | Szólj hozzá!

A Black Boxban járva már korábban felfigyeltünk az agneskovacs márka igényes, bőrből készült táskáira és egyéb kiegészítőre, a Stylewalker Nighton pedig személyesen is találkozhattunk Kovács Ágival, illetve a Dyan cipők tervezőjével, Polgár Diával. A két lány nemrég egy új, közös cipőmárka létrehozásába kezdett. Így jött létre, mindkettőjük kreativitását és tehetségét ötvözve a Lane. A márka létrejöttéről és jövőjéről Ági mesélt nekünk.

kovacs_agi_&_polgar_dia.jpg

A Lane a közös kezdeményezésetek, de közben Dia a Dyan márka Ági pedig az agneskovacs márka tervezője is. A közös munka eredményeként létrejött első darabok már kaphatóak a Black Boxban. Mi a további tervetek? A saját márkáitok mellett továbbra is együtt fogtok dolgozni?

Amikor felvettek minket a MOME-ra, már erősen szimpatizáltunk egymással, nem véletlen, hogy mindkettőnk bekerült bőr szakra, így a barátságunk szépen lassan nagyon erős lett. Mindig hallgattunk egymás véleményére, ami meghatározó egy együttműködésben. Sokat dolgozunk azon, hogy a jövőben is együtt tudjunk alkotni, reméljük, sikerül.

Hogyan és mikor kezdődött a közös munka és mi volt az elsődleges célotok?

Az egyetemi évek alatt is sokat gondolkodtunk a közös márkaalapításban. Májusban jött az ötlet, hogy valósítsuk is meg. Leginkább azért, mert jól kiegészítjük egymást, így ideje volt belevágni egy közös projektbe. A célunk a hosszú távú közös együttműködés és egy erős cipő brand kialakítása.

Miért pont cipő?

A cipők nagyobb kihívást jelentenek, mint egy táska, hiszen nagyon sok a hibalehetőség. Dia egy ideje már elég mélyen beleásta magát a cipőzésbe és – nagy szerencsémre – magával rántott. Szükség volt egy új márkanévre, hiszen ez nem is Dyan és nem is agneskovacs, hanem Lane.

lane_logo.jpg

Mit képvisel a Lane márka és milyen stílusjegyek jellemzik?

A Lane filozófiája: a minimalizmus és a kényelem. Formavilága geometrikus elemekből építkezik, melyet két szín határoz meg, a fekete és a fehér. Terveink szerint ez a két szín a továbbiakban is meghatározó lesz.
A kollekciónk limitált szériás és minden cipő sorszámmal van ellátva, a márkajelzést elhagyva.

lane_2.jpg

lane_3.jpg

lane_1.jpg


Tervezitek-e, hogy más boltokban is elérhetőek lesznek majd a cipők vagy egyelőre csak a Black Boxban kereshetjük őket?

Nagyon elégedettek vagyunk a Black Box-szal, a közeljövőben a Lane csak ott lesz megtalálható. Természetesen szeretnénk a márkánkat bővíteni és még több emberhez eljuttatni, ezért terveink között szerepel más boltokban is árulni. A visszajelzések jók, tehát folytatjuk.

Vállaljátok egyedi cipők tervezését is vagy csak a mintadarabok alapján lehet rendelni?

Jelenleg a mintadarabokból lehet rendelni, de terveink között szerepel az egyéni igények megvalósítása is.

További képek a cipőkről itt és itt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr254690714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: lane stylewalker night black box agneskovacs dyan
süti beállítások módosítása