FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

Megérkezett az agneskovacs leather design új kollekciója: Clear Cut

2013.03.21. 17:19 | FashionFairies | Szólj hozzá!

Kovács Ági munkásságát már régóta fiygelemmel kísérjük. Először a Black Box Concept Store-ban járva találkoztunk az igényes, minőségi bőrkiegészítőkkel, melyek már akkor is rendelkeztek az azóta is jól felismerhető ágneskovacs leather design márka védjegyeivel. Korábban beszámoltunk már nektek arról is, hogy Ági együttműködött az Opellel, most pedig itt az új kollekció, a Clear Cut.

Csiszolt ásványok és drágakövek formavilága ihlette az agneskovacs leather design 2013-as tavaszi-nyári kollekcióját. A Clear Cut nevet viselő táskakollekció darabjainak határozott vonalai ismét egyetlen egybefüggő bőrlapból vannak kialakítva. Megjelennek a táskákon a jellegzetes agneskovacs jegyek, a táskatesthez aszimmetrikusan csatlakozó kézi fogó, a natúrszínű bőr bélés és a visszafogott színvilág, amely mellett továbbra is jellemzi őket a kompromisszum nélküli, magas minőségre való törekvés. A kollekció tiszta természetességét hangsúlyozzák a mesterséges megvilágítást nélkülöző fotók, amelyeket Máté Balázs készített. Az agneskovacs Clear Cut kollekciója április 2-án kerül bemutatásra a Black Box Concept Store-ban, az üzlet kétéves születésnapját ünneplő eseményen.

Kovács Ágnes a MOME hallgatójaként 2011-ben alapította az agneskovacs leather design-t, amely egyedi, kézzel gyártott táskák és cipők készítésével foglalkozik. Az idén diplomázó tervező már maga mögött tudhat egy nagyszabású együttműködést az Opellel, munkái szerepeltek több divatmagazinban és online felületen, illetve kaphatóak a Black Box Concept Store-ban. Az agneskovacs filozófiáját így foglalja össze a tervező:

„A városi élethez hozzátartozik a rengeteg információ, a folyamatos ingerek – ami nagyban befolyásolja az emberek igényeit. Akiket én megcélzok a tárgyaimmal, érzik azt, amit kommunikálni szeretnék. Érzik, hogy szükség van egy kis nyugalomra, tisztaságra. Nem kell feltétlenül csillogni a különlegességhez. Nincs szükség felesleges díszítőelemekre, amik elvonhatják a figyelmet a lényegről."

Ha szeretnétek többet tudni a márkáról és értesülni az új hírekről, akkor katt ide:

http://agneskovacs.blogspot.hu/
https://www.facebook.com/agneskovacs.leather.design/info

130308 BAL PHO AgnesKovacs ta_ska_k 006.jpg

130308 BAL PHO AgnesKovacs ta_ska_k 005.jpg

130308 BAL PHO AgnesKovacs ta_ska_k 001.jpg

130308 BAL PHO AgnesKovacs ta_ska_k 004.jpg

130308 BAL PHO AgnesKovacs ta_ska_k 002.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr375161124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: black box agneskovacs
süti beállítások módosítása