FashionFairies

Hírek, érdekességek, információk a magyar divatról és divattervezőkről, stílusblog.

Friss topikok

Újra egy „divatos” hétvége

2012.09.17. 10:00 | FashionFairies | Szólj hozzá!

Itt van az ősz, de a divat nem áll meg – és reméljük, azért a szürke és fekete mellett Ti is igyekeztek egy kis színt vinni a gardróbotokba. Vásárlásra és inspirációgyűjtésre két érdekes programot is tartogat a következő hétvége, úgyhogy már csak szabaddá kell tennetek magatokat.

Szeptember 21-én a már hagyománnyá vált Stylewalker Nighton az ősz beköszöntét egy újabb designtúrával ünnepelhetjük, ráadásul most a design és a gasztro szerelmesei egy napon barangolhatják körbe Budapest legkedveltebb helyeit. A résztvevők listáját és további fontos információkat itt találtok.

stylewalker night.jpg
Pénteken 19:00-tól tehát irány a belváros, egyetek, igyatok és vegyetek részt az egyes helyszínek által szervezett különböző programokon is!


Szeptember 22
-én a két keréken közlekedő fashionisták pattannak járművükre, hogy az Andrássy úton végigszáguldjanak trendy bringás összeállításaikban. A Ride the Catwalk – bringás street fashion felvonulás néven megrendezett eseményért a Hungarian Cycle Chic blogot és a Street Fashion Budapestet illeti a dicséret. A felvonulás mellett nyereményjátékot is hirdettek a szervezők: azok közül, akik szeptember 16-ig beküldik a fotót biciklis szettjükről, egy nemzetközi zsűri választja ki a Nagymező utcánál kialakított kifutó modelljeit.

574477_10151081864553261_830070346_n.jpg

A verseny részleteiről, a nyereményekről és a zsűri tagjairól részletesebb információért látogassatok el a Hungarian Cycle Chic blogjára, ha nevezni szeretnétek, akkor pedig érdemes körülnézni az eddig beküldött szettek között a Facebookon!

Ugyanezen a napon tekerjetek el a Tranzit Art Café felé, ahol az Őszköszöntő Nyüzsi Vásáron sok magyar tervezővel és Hozleiter Fannyval, a mosolyka.blog.hu szerzőjével is találkozhattok.

+1 ráadás: Ha még bírjátok szusszal, akkor hétfőtől nyílik a Fashion Corner Popup Showroom, ahol fiatal magyar tervezők kollekcióiból válogathattok egészen október 12-ig!

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr864777629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: street fashion stylewalker night cycle chic fashion corner popup showroom
süti beállítások módosítása